HANA vernieuwd zijn S-serie cartridges

SH mkII, SL mkII en SL Mono mkII

De Mk II-upgrade van Hana’s wereldwijd bestverkopende Hana S-serie cartridges verbetert zowel hun muzikale prestaties als hun waarde. Meestercartridge-ontwerper Maseo Okada implementeert een nieuwe taps toelopende aluminium cantilever met verhoogde stijfheid, wat resulteert in een opmerkelijke verbetering in het overbrengen van groefmodulatie van vinylplaten naar de cartridgegenerator. De S-serie Mk II-cartridges zijn voorzien van onderdelen met hogere specificaties, geavanceerde materialen en unieke technische processen van Hana's duurdere elite cartridge modellen, wat het "briljante en prachtige" geluid van Hana verder versterkt.

Hana S Series Mk II-cartridges maken gebruik van een nieuwe taps toelopende aluminium cantilever met een hogere stijfheid en effectieve massavermindering bij de naaldpunt. Dit resulteert in een verbeterde helderheid en muziekoverdracht van vinylplaten naar de cartridge generator.


Belangrijke onderdelen, zoals het juk, de poolstukken en de gouden aansluitpennen, zijn cryogeen behandeld voor een natuurlijker geluid.


Verbeterde, niet-resonante bodyvorm, gemodelleerd naar de Hana M-serie, is gedempt met een matte Soft Feel Black elastomere harsverf en heeft een messing dop met schroefdraad voor het monteren van de cartridge. De zwaardere Mk II-cartridges bieden een betere koppeling met uitgebreide compatibiliteit met een breder scala aan toonarmen, wat de bas en dynamiek verbetert.


De SL MK II-generator, zoals te vinden in de Umami Blue en ML, bevat een Alnico-magneet en cross-coil met behulp van 30-micron koperdraad met een hoge zuiverheid en een impedantie van 8Ω. Dit verbetert de signaal-ruisverhouding, vermindert de bewegende massa voor een hogere resolutie en traceerbaarheid en optimaliseert de prestaties voor een breder scala aan phono-voorversterkers.


Review Acoustic Solid 110 Metal